Kotányi valódi, szárított sáfrány 0,12 g 2,21€/db

 2,21

A sáfrány majdnem olyan drága, mint az arany. Íze hasonlít a mézhez, enyhén csípős, kissé kesernyés és intenzív aromájú. A valódi sáfrány intenzív sárga színt, kellemes, egzotikus hatású ízt kölcsönöz ételeinek.

Egyéb leírás a címkén
Aromazáró csomagolás A sáfrány majdnem olyan drága, mint az arany. Íze hasonlít a mézhez, enyhén csípős, kissé kesernyés és intenzív aromájú. A valódi sáfrány intenzív sárga színt, kellemes, egzotikus hatású ízt kölcsönöz ételeinek. Kotányi Prémium Minőség A minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta. Kezdetektől napjainkig kizárólag kiváló minőségű, folyamatosan ellenőrzött alapanyagokat használunk, ami garantálja a Kotányi termékek különlegesen finom, aromákban gazdag ízét. Prémium fűszereinkkel örömteli a főzés és gazdaságos a fűszerezés. Próbálta már? Kotányi fűszermalmok A frissen őrölt fűszerek intenzívebb ízt kölcsönöznek az ételeknek. Az új Kotányi kétfázisú őrlőfejnek köszönhetően lehetősége van eldönteni, hogy durvára vagy finomra őrölje a fűszert.

Leírás

Termék információ

Elkészítési javaslat
Felhasználási javaslat: Tökéletes rizsételekhez, mint például rizottókhoz, édességekhez, süteményekhez, levesekhez, szószokhoz, halakhoz.

Fogyasztói tárolási javaslat
Száraz helyen tartandó.

Leíró terméknév
Sáfrány valódi, szárított

Nettó mennyiség
0,12 g

Márka
KOTANYI