Fine Life gyorsfagyasztott baromfigolyók 750 g 4,05€/db

 4,05

Összetevő
Gépi csontozású baromfihús (58%), Ivóvíz, Baromfibőr, Ízesítő adalékkeverék [SZÓJAFEHÉRJE, étkezési só, fűszerek, kukoricakeményítő, MÓDOSÍTOTT BÚZAKEMÉNYÍTŐ, sűrítőanyagok (feldolgozott Euchema moszat, guargumi, taramagliszt, konjak), ízfokozó (nátrium-glutamát), fűszerkivonatok], Kenyérmorzsa (BÚZALISZT, élesztő, étkezési só), Napraforgó étolaj, A termék TEJET, TOJÁST, ZELLERT, MUSTÁRT ÉS SZEZÁMMAGOT tartalmazhat., zeller és a belőle készült termékektojás és a belőle készült termékektej és az abból készült termékekmustár és a belőle készült termékekszezámmag és a belőle készült termékekszójabab és a belőle készült termékekbúza és belőle készült termékek

Tápanyag-információ 100 g
energiatartalom 730 kJ
energiatartalom 175 kcal
zsír 11 g
amelyből telített zsírsavak 3,5 g
szénhidrát 4,5 g
amelyből cukrok 0,5 g
rost 0,5 g
fehérje 14 g
2,1 g
Kategória:

Leírás

Termék információ

Elkészítési javaslat
Elkészítési útmutató – Előzőleg mélyhűtött – Fritőzben vagy serpenyőben: A terméket a csomagolás kibontását követően fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül) bő, forró olajban vagy zsiradékban (kb. 160°C-on) 2-3 perc alatt átmelegítjük.

Fogyasztói tárolási javaslat
Minőségét megőrzi (nap/hónap/év): bontatlan csomagolásban, -18°C alatt történő tárolás mellett a csomagolás hátoldalán jelölt időpontig. Tárolás: -18°C alatt.

Leíró terméknév
Baromfigolyók – baromfihús felhasználásával készült, formázott, gyorsfagyasztott késztermék.

Nettó mennyiség
750 g

Márka
Fine Life