Back Mit darált mák 200 g

 2,35

A BackMit darált mák első osztályú alapanyagból készül. A mákot évente egyszer szüretelik, és szakszerűen tárolják. Csakis a legjobb minőségű alapanyagból – amelyet egy állami élelmiszerellenőrző intézet vizsgál – készülhet BackMit darált mák. Az alapanyagot ellenőrzött, természetes eljárás teszi hosszan tarthatóvá, mely során frissen darálják, és azonnal csomagolják. A hosszú minőségmegőrzési időt kiváló minőségű, speciális fényvédő csomagolóanyagunknak köszönhetően tudjuk garantálni. A modern háziasszony sok időt takaríthat meg a BackMit darált mák használatával, valamint kiegészítheti receptjeit a saját elképzeléseivel.

Egyéb leírás a címkén
A BackMit darált mák bevizsgált alapanyagból készült. A mákot évente egyszer szüretelik, és szakszerűen tárolják. Csakis jó minőségű alapanyagból készül, melyet akkreditált laboratóriumi vizsgálatokkal ellenőrzünk. Az alapanyagot ellenőrzött, természetes eljárás teszi hosszan eltarthatóvá, mely során darálják, és csomagolják. A hosszú minőségmegőrzési időt kiváló minőségű, speciális fényvédő csomagolóanyagunknak köszönhetően tudjuk garantálni. A modern háziasszony sok időt takaríthat meg a BackMit darált mák használatával, valamint kiegészítheti receptjeit a saját elképzeléseivel. A BackMit család részei még a darált dió, mogyoró, mandula ugyanúgy mint a BackMit kész dió- és máktöltelékek. Tovább kandírozott gyümölcsök mint aranzini, sütőkeverék, cseresznye és citronát. BackMit sorozatunkból egyetlen termék sem tartalmaz tartósítószert! BackMit-tel öröm a sütés!

Kategória:

Leírás

Termék információ

Fogyasztói tárolási javaslat
Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Leíró terméknév
Darált mák

Nettó mennyiség
200 g

Származási ország
Származási ország: lásd a csomagoláson

Tálalási javaslat
Mákfelfújt Hozzávalók: 70 g vaj, 70 g cukor, 2 csomag vaníliás cukor, 5 tojássárgája, 50 g BackMit darált mandula, 2 zsemle, 1,5 dl tej, 2 tojásfehérje, 200 g BackMit darált mák. Elkészítés: A vajat, cukrot a tojássárgájával habosra keverjük, hozzákeverjük a darált mandulát és mákot, a tejben megáztatott, összetört zsemlét, végül a felvert tojásfehérjét. A masszát kizsírozott, zsemlemorzsával kihintett pudingformába öntjük és gőzben kb. ¾ óráig főzzük.

Márka
Back Mit